Energieloket

 

De energieprijs stijgt razendsnel en het is hoog tijd om alternatieven te zoeken voor de slinkende voorraad fossiele brandstoffen. Ook voor de gewone burger bestaan er duurzame oplossingen en alternatieven!!!

Ieder van ons stelt zich vandaag de dag wel eens de volgende vragen: Hoe kan ik mijn energiefactuur (verwarming/elektriciteit) verminderen? Wat is dat nu die hernieuwbare energie? Op welke premies kan ik rekenen?...

Het reizende energieloket uit de arrondisementen van Dinant en Philippeville kan al deze vragen beantwoorden. Uw adviseurs, Sana Teggouri en Paul Ceulemans zullen u graag verder helpen in uw gemeente. Binnenkort zal het energievraagstuk voor u geen geheimen meer hebben. Zij geven u gratis informatie, die bovendien neutraal en objectief is, waarmee u thuis energie kunt besparen.

Hun rolen: 

  • Een overzicht geven van alle mogelijke stappen die uw energiefactuur kunnen verlagen en uw ecologische voetafdruk verkleinen.
  • Uw technische vragen beantwoorden over isoleren, verwarmingssystemen, dubbele beglazing, …
  • Informatie verstrekken over hernieuwbare energiebronnen.
  • U wegwijs maken in de nieuwe situatie na de liberalisering van de markt voor elektriciteit en gas.
  • Uitleg geven over de verschillende premies en de subsidies waar u recht op heeft als u bepaalde renovaties/veranderingen uitvoert.


Waar en wanneer ?

De eerste dinsdag van de maand, van 9u tot 12u (zonder afspraak) en van 14u tot 16u (op afspraak).

Voor meer informatie over de specifieke data waarop het team aanwezig is in Beauraing, gelieve contact op te nemen met: Paul Ceulemans op 0474 11 86 42 of op 071 61 21 30.

 

Document acties